Категорії
Мода Поради Традиції

5 кращих етно-образів цієї осені

Теплий жовтень і яскравий листопад – ось яка погода чекає на кожну модницю цієї осені. За передбаченнями модних синоптиків, на вулиці буде чудовий час для цікавих експериментів. Тож слідкуйте за прогнозом стильної погоди, а онлайн-магазин ORNAMENT розповість вам останні новини.

ТОП-5 образів для осені 2018

Жіночна і впевнена

Чорний колір універсальний: у ньому ми почуваємося зручно, ефектно та невимушено. Це ідеальний тон для плаття, яке можна вдягти на роботу, побачення у ресторані чи діловий обід. Саме тому чорна сукня Nenka з довгими та пишними рукавами доповнить ваш осінній гардероб. Його вільний крій не буде сковувати рухи, а ніжний візерунок підкреслить вашу жіночність. Девіз цього плаття – елегантний мінімалізм, який підкреслить ваш смак.

Оригінальна і вільна

Уявіть: ви відкриваєте шафу і не можете підібрати блузу чи светр, адже на вас спортивні або навпаки класичні брюки. З вами часто таке трапляється? Тоді терміново замовте собі світшот – справжнє спасіння для сучасних модниць. Це модний елемент гардеробу, який пасує під класичний та спортивний стиль. У світшоті WILD.G поєднується зручність та оригінальність: вільний силует вдало сидітиме на будь-якій фігурі, а етнічний принт вражатиме оточуючих.

Легка і природна

Речі з льону ні з чим не сплутати: вони легкі, майже невагомі, елегантні та стильні. Аристократична пом’ятість лляної тканини в поєднанні з трендовою геометричною вишивкою – ця стильна комбінація втілена в блузці WERBA. Її фасон нагадує класичну жіночу вишиванку: прямий силует, довгі рукави, орнамент на грудях та рукавах.

Проста, але з родзинкою

Вдягаючи теплий шерстяний светр, ми прагнемо відчути фізичне та душевне тепло. І це все? Авжеж ні. Cветр BLACK BOBBLE у чорному або бежевому кольорі з помпонами вразить вас своєю безпосередністю та оригінальністю. Ця стильна річ – самостійний елемент гардеробу, який стримано виглядає з джинсами, грайливо зі спідницею. У такому светрі бути непоміченою неможливо, адже вас прикрасять одразу декілька м’яких та помітних «родзинок».

Грайлива та святкова

Для святкування дня народження, дня захисника України та інших осінніх свят обирайте яскраві та автентичні плаття. Наприклад, сукню-вишиванку “Східна Казка” з клинами неймовірно червоного відтінку. До речі, це плаття ідеально підійде для колоритної осінньої фотосесії. Доповніть образ віночком, капелюшком або іншими аксесуарами – і він навіє спогади про сонячне літо та тепле море.

Обирайте красивий та стильний одяг в українському стилі для повсякдення та свят. Ваш образ цієї осені точно буде приголомшливим. Черпайте натхнення в наших луках або комбінуйте ваш гардероб самостійно – будьте модні та традиційні в цьому сезоні! Адже модні експерти радять, а погода дозволяє.

Leave a Reply